Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Marka
Stok Kodu
Gorilla-6200001**

Marka : Gorilla

Ürün Kodu : WG012 – 236ML / 6200001

Ambalaj : 236ml / 255gr / 8oz

 

Gorilla Wood Glue (Ahşap Yapıştırıcı), ahşabı ahşaba yapıştırmada daha güçlü ve hızlı yapıştırır. Ahşap yapıştırıcınız daha da güçlendi! Dahası, özel formülümüz çok çeşitte ahşabı yapıştırmak için geliştirildi. Su dirençlidir ve yapışma hattın da daha iyi bir görünüm sağlamak için boya kullanılmamıştır.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı marangozlar, ahşap ustaları ve hobi amaçlı kullanıcıların beklediği, dünya üzerindeki en zorlu işler için geliştirilmiştir. Gorilla Ahşap Yapıştırıcı kullanıldıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz favori bir ürün olması için tasarlanmıştır. İşte nedenleri:

GORİLLA GÜCÜ, Gorilla Ahşap Yapıştırıcı güçde liderdir, kullanımda başarı için eşsiz bir güven seviyesi sağlayan, güçlü bir yapıştırıcıdır.

İŞLERİNİZİ DAHA HIZLI TAMAMLAYIN- Mengene/İşkence süresi sadece 20-30 dakikadır ve 24 saat içinde tam kürlenir.

İÇ VE DIŞ KULLANIM- (D3) HPVA Tip II su direnç testlerini geçmektedir.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIMA UYGUN- Sert, yumuşak ağaç ve ahşap kompozit kullanım için idealdir.

DOĞAL RENGİNDE KURUR- İçeriğinde renklendirici yoktur. Kullanım sonrası doğal odun lifi görüntüsü kalır. Sararmaz ve parlama yapmaz.

İNSAN SAĞLIĞINA ZARARI YOKTUR-Sağlığa zararlı toksik kimyasallar içermez, su bazlıdır, içeriğinde solvent içermeyen polivinil asetat (PVA) bulunur. İndirekt gıda teması için FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmıştır. Su ile kolayca temizlenir.

1.   Uygulama:

En iyi sonucu almak için, ahşap yüzeyleri önceden yapıştırıcı uygulamaya hazırlamak esastır. Laminasyon için, yüzeyde makine kesim izleri, kıymık ve çentik olmamalı, pürüzsüz rendelenmiş bir yüzey olmalıdır.

Uygulama için ne kadar Gorilla Ahşap Yapıştırıcı kullanmak gerektiği bir çok faktöre bağlıdır. Genel olarak, yüzeylerden birisi üzerine tutkal, kenarlardan taşmayacak kadar bol miktarda uygulanır. Yapıştırması zor olan ahşap çeşitlerinde iki yüzeye de yapıştırıcı uygulanır. Her iki yüzeyin üzerine eşit bir şekilde dağıtmak için yapıştırıcı diğer yüzeyle birlikte ovulup birleşme yerlerinden az miktarda yapıştırıcı taşana kadar sıkıştırılır.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı Kaplama Alanı- 1 Litre malzeme yaklaşık 4-5 metrekare alanda kullanılır.

Daha fazla uygulama önerileri için burayı tıklayın.

2. Sıkıştırma

Kullanılacak mengene ve sıkıştırma tekniği, kereste türü, ahşabın içeriği, oda sıcaklığı, montaj süresi ve yüzey kalitesi gibi birçok faktöre göre belirlenir. Genel olarak, birleşme yerinden ince bir tutkal görünene kadar basınç uygulanması yeterlidir.

·         Mengene/İşkence Süresi (Yapışma sağlanması için gereken sıkıştırma süresi)- Oda sıcaklığında olan uygulamalar için 20-30 dakika.

·         Çalışma Süresi-(Yapıştırılan parçanın zorlanmadan oynatılabilmesi) 3-4 saat.

·         Tam Kürelenme Süresi (tam yapıştırma gücüne ulaşmak için gereken zaman) 24 saat.

3. Temizlik

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı kuruyana kadar suda çözünebilir.

·      Yapıştırıcı kurumadan önce temizlenmesi: Fazla yapıştırıcıyı temizlemek için temiz bir nemli bez kullanın. Fazla olan yapıştırıcıyı tamamen çıkarmak için bir kaç kez silmeniz gerekir. Temizlenen alan tamamen kuruduktan sonra zımparalanabilir. Ellerinizi, cildinizi ve yapıştırıcı bulaşmış bezleri sabun ve ılık su ile yıkayın, sonra durulayın.

·      Kurumuş olan yapıştırıcının temizlenmesi: Yüzeydeki sertleşmiş yapıştırıcıyı sıpatula, falçata veya benzeriyle kazıyarak çıkarınız. Gerekirse zımparalama yapınız. Sabun ve ılık suyla ellerinizi ve yüzünüzü yıkayınız, sonra durulayınız.

·      Yapıştırıcı Ambalajının Ucunu Temizlemek- Gorilla Ahşap Yapıştırıcı şişesini kapattıktan sonra taşan yapıştırıcıyı temizlemek için temiz ve nemli bir bezle ucu siliniz. Şişenin ucu kuru tutkal ile tıkanmış hale gelirse, ılık su ile kapağı durulayın sonra bir kürdan ile geriye doğru itin ve kaldırın.

Elinize bulaşmış Gorilla Ahlap Yapıştırıcıyı çıkarmak için, sıcak su ve sabun ile yıkayın.

Sıkça Sorulan Sorular

Gorilla Wood Glue'u (Gorilla Ahşap Yapıştırıcı) piyasada satılan diğer ahşap yapıştırıcılarından farklı kılan nedir?

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı inanılmaz güçlüdür ve çok hızlı yapışır. Sadece 20-30 dakika mengene süresi gerektirir.
Ayrıca, Gorilla Ahşap Yapıştırıcı profesyonel bir sonuç için doğal renginde kurur. Kuruma sonrası SARARMAYA son.

ANSI/HPV Tip II Su direnci nedir?

ANSI/HPVA suntanın su dayanım kriterine yönelik değişik seviyeler belirlemiştir.

Tip I derece su geçirmez demektir.
Tip II derece su dirençli demektir.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı ANSI/HPVA Tip II testini geçerken, Gorilla Glue ise Tip I testini geçmektedir.

Solvent direnci ne demektir?

Gorilla Ahşap Yapıştıcısı tam kürlenmesini gerçekleştirdikten sonra boya tineri gibi solventlere maruz kalması halinde özelliğini kaybetmez.

Yapıştırıcı ısıya dayanıklı mıdır?

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı ısıya çok dayanıklı olduğundan dolayı, ısıtma yapışmayı kıramaz. Kürlenmeden sonra, 65 °C sıcaklığa kadar dayanıklıdır.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı renklendirilmiş veya boyanmış yüzeylere yapışır mı?

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı renklendirilmiş yüzeylerde çalışır. Ancak verniklenmiş, üretan boyayla boyanmış veya mastiklenmiş yüzeylere yapışmaz.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı köpürür mü?

Hayır.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı inceltilebilir mi?

Gorilla Ahşap Yapıştıcı %5'i geçmemek koşuluyla, suyla seyreltilebilir, ancak seyreltmeyi önermiyoruz.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı enjektörle uygulanabilir mi?

Evet. Yapıştırıcı tip enjektörle uygulanabilir.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı spreyle uygulanabilir mi?

Evet, ama sprey ekipmanına bağlı olarak ağırlıkça %5'den fazla olmamak koşuluyla seyreltilerek uygulanır.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı buharla eğilen ahşap ve lamine işlemelerinde kullanılabilir mi?

Evet. Buharla bükme işleminden sonra iyice kurutulmuş yüzeye uygulanır.

Yapıştırılmış geçmeler sökülebilir mi?

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı'yı bir kez kürlendikten sonra ahşaba zarar vermeden sökmek mümkün değildir.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı'yı kumaştan veya halıdan çıkarmak mümkün müdür?

Yapıştırıcıyı kumaş yüzeyinden çıkarmak çok zordur. Henüz kurumamış olan yapıştıcıyı ıslak bir bezle silerek çıkarabilirsiniz.

Gorilla Ahşap Yapıştırıcı toksik midir?

Gorilla Ahşap Yapıştıcı su esaslıdır ve toksik değildir. Ancak bütün kimyasallarda olduğu gibi çocukların ve evcil hayvanların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir.

Gözle temas durumunda ilk yardım nasıl yapılır?

Göz kapaklarını ayrı tutun, ve çok su ile 15 dakika çarparak yıkayın, sonra doktorunuza başvurun.

Alerjik reaksiyon olması durumunda ilk yardım nasıl yapılır?

Alerjik bir reaksiyon olduğu durumda, seviyesini takip edin ve semptonlar devam ederse doktorunuza başvurun. Gerekirse, koruyucu elbise kullanın.

Stepped Joint'i engellemenin yolu nedir?

Stepped Joint'i engellemenin en iyi yolu, bi arada yapıştırılıcak ahşap parçalarının nem seviyesinin aynı olmasıdır. Yapıştırdıktan sonra, zımparalamadan önce, birleşim yerlerindeki nemin buharlaşmasını bekleyin. Bekleme süresi, havanın dolaşımına, sıcaklığına, paneli çevresindeki göreceli nem oranına ve yapıuştırıcıya eklenmiş olan su mikterına ve ahşabın cinsine bağlıdır. Genellikle 7 gün yeterbşr süredir.

Sızmayı nasıl engelleyebilirim?

Sızmayı engellemenin en iyi yolu aynı cins ve nem seviyesindeki ahşabı yapıştırmaktır. Yapıştırırken, ahşabın damarlarının aynı yöne bakmasını sağlayın.



 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
e-hırdavatçılar
Ürünüm sipariş verdiğim gün yola çıktı, iki gün sonra elime ulaştı. Ayrıca paketleme de çok güzeldi. Bu siteden ilk alışverişimdi çok memnun kaldım. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Kemal Ö.
Hem ürünler harika, hem de e-hırdavat hizmet yönünden çok iyi. Hızlı ve ilgililer. Bize bu ürünleri dostane bir hizmetle sundukları için teşekkürler.
Yasin P.
This is the perfect store! I would recomment this store to everyone! Special thanks to Emrah for help with sending in Kazakhstan. 5 Stars!
Sergey L.
Ürününün arkasında olan olumlu bir site. Aynı gün ürün kargolama ve satış sonrasında da her türlü konuda ellerinden geleni fazlasıyla yapan mükemmel bir ekip. Teşekkür ediyor, herkese öneriyorum.
Sercan A.
Ürünümü aynı gün teslim aldım. e-hırdavat çalışanlarına çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.
Şahin Y.
Alışveriş yapmadan önce bir kaç kez görüştüm. Oldukça nazikler. Satıştan sonra da ürün kullanımı ile ilgili karşılıksız yardımlarını esirgemiyorlar.
Mustafa K.
Müşteri memnuniyeti için ilginize teşekkürlerimi sunarım.
Osman A.
9 parça siparişim çok kısa bir sürede elime ulaştı. Tüm ürünler orijinal kutularında ve faturalı teslim edildi. e-hırdavat'a bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi bildiririm.
Mustafa Z.
Ankara'dan sipariş verdim, 16 saat sonra elime geçti. Teşekkür ederim.
Hasan A.
Çok şaşırtıcı! Ürünü dün 15:00 gibi satın almama karşın, bugün 10:30'da elime geçti. Profesyonelce çalıştığınız için teşekkür ederim.
Fikret Emre G.

Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

32,46 TL
36,07 TL
%10
5,41 TL den başlayan taksitlerle!!
Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün En uygun fiyata üstelik kapıda ödeme imkanı ile sahip olmak istermisiniz ? Tüm Ahşap Yapıştırıcılar E-hirdavat.com'da sizi bekliyor. Gorilla-6200001**
Gorilla Wood Glue Ahşap Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.