Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Marka
Stok Kodu
Gorilla-5000806**

 

 


Marka : Gorilla

Ürün Kodu : GG004 – 236ML / 50008

Ambalaj : 236ml / 269gr / 8oz


 

Gorilla Glue işinizi ilk seferinde doğru yapmanız için her zaman yardım eder. Gorilla'nın gücü ve etkileyici performansı sizin yapıştırıcılardan beklentilerinizi arttıracaktır.

Gorilla Glue diğer yapıştırıcıların yapıştıramadığı bir çok malzemeyi yapıştırır; metal, taş, ahşap, seramik, köpük, cam ve daha fazlasını! İşini ilk seferinde doğru yapmak isteyenler için en iyi yapıştırıcıdır.


ÇOK YÖNLÜ- Evde yapılması gereken bir çok tamir, bina tadilatı ve yaratıcı projeleriniz için idealdir.


%100 SU GEÇİRMEZ (D4) - Dış etkenlere maruz kaldığında gücünü kaybetmez. (D4) ANSI/HPVA HP-1-2000 Tip 1 ve 2 suya dayanıklılık standartlarını kolaylıkla geçer.


ISIYA DAYANIKLI-Gorilla Glue kuruduktan sonra normal dışı sıcaklıklardan etkilenmez.


ZIMPARALANABİLİR, BOYANABİLİR ve RENKLENDİRİLEBİLİR- Görünmez yapıştırma hattı yüzeyi boyamanızı kolaylaştırır. 


Tarifler :


 1. Yüzeyi Hazırlayın Ve Nemlendirin-

Eğer Gorilla Glue'u ilk kez kullanıyorsanız ya da yapıştıracağınız malzemeye aşina değilseniz, önce bir test yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Yüzeyin hazırlanması- Tüm yapıştırılacak yüzeyler temiz, tozsuz ve sıkı oturmuş olmalıdır. Metal, cam, ve bazı plastikler gibi parlak malzemelerde ise yüzeylerin yapıştırıcının tutunabilmesi için pürüzlendirilmesi gerekir.Nemlendir- Tek yüzü hafifçe nemlendirin. Nemli bez ya da su spreyi kullanabilirsiniz. Yüzeyde çok nem olmasın. Yoğun ahşaplarda, her iki yüzeyi de nemlendirin.

 

 2. Gorilla Glue'u Kuru Yüzeye Sürün-

Gorilla Glue'u kuru yüzeye eşit miktarda sürün. Fazla yapıştırıcı kullanmamaya dikkat edin. Eldiven giymenizi ve atılabilir bir fırça kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Eğer cildinize yapıştırıcı bulaşırsa, kuru bir bezle ya da kağıtla silmeye çalışın (özellikle yapıştırıcı hala kurumamışsa.) Eğer bu işe yaramazsa, sabun ve soğuk suyla silin yada aşındırıcı yüzeyli bir nesneyle sürtün ve pullaştırın. Cildinizi kurutun ve nemlendirici krem sürün. Alkol ya da aseton kullanımını tavsiye etmiyoruz. Cildin doğal yağlarını kaybetmesine neden olduğu için, yapışkanın daha fazla tutunmasına neden olur.

 

 3. Her İki Yüzeyi Birbirine Sıkıştır-

Her iki yüzeyi iyice birbirine sıkıştırmalısınız. Sıkıştırma basıncının yüzeye eşit olarak dağılmasına dikkat edin. Eğer mengeneniz yoksa, ağır nesneleri basınç uygulamak için kullanabilirsiniz. Hafif nesneleri birbirine lastik bant ile sıkıştırabilirsiniz. Gorilla Glue ile yapıştırırken 1-2 saat yüzeylerin sıkıştırılması gerekir. En iyi sonuca ulaşmak için 24 saat beklemelisiniz.

Temizleme- Kurumamış, taşan, kürklenmemiş yapıştırıcıyı temizlemek için kuru bez ya da standart tiner kullanabilirsiniz. Solventi havalandırması iyi olan bir ortamda kullanmaya dikkat edin. Her zaman koruyucu gözlük ve eldiven giyin. Yapıştırıcı kuruduktan sonra, mekanik olarak çıkartmak en iyisidir; zımparalamayı, kazımayı, keski ile çıkarmayı deneyin. Yapıştırıcı aletlerinize zarar vermez.
Muhafaza- Ambalajın içindeki havayı sıkarak çıkarın. Kapağı sıkıca takın. Serin ve kuru bir ortamda direk güneş ışığı almayacak şekilde muhafaza edin. Çocukların ve hayvanların ulaşabilecekleri yerlerden uzak tutun.

 

Sıkça Sorulan Sorular


Önceden yapıştırılacak yüzeyi hazırlamam gerekiyor mu?

Gorilla Glue nemle kürlenir - poliüretan yapıştırıcılarda kimyasal reaksiyonu başlamasını sağlayan budur. Bu sebeple, yüzeyi az miktarda da olsa nemlendirmeniz gerekir. Sonra yapıştırıcıyı yüzeye yayın ve mengeneyle sıkıştırın. Yoğun ahşapları yapıştırmak için, yapıştırmadan önce her iki yüzeyi de hafifçe nemlendirin.


Ne kadar yapıştırıcı kullanmalıyım?

İnce bir film oluşturacak kadar yapıştırıcı sürün. İhtiyacınız olduğunu düşündüğünüz miktarın yarısını kullanın. Genel prensip olarak, kibrit kutusu büyüklüğünde alana 30 ml yapıştırıcı kullanın. Özellikle cilalanmış mobilyaların yakınında, kürlenmemiş, fışkıran veya ıslak yapıştırıcıya dikkat edin. Taşmış yapıştırıcıyı çıkarmak için kuru bez veya standart tiner kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Tineri havalandırması iyi olan ortamlarda kullanmaya özen gösterin. Her zaman eldiven giyin.Yapıştırıcı kuruduktan sonra, mekanik olarak çıkartmak en iyisidir; zımparalamayı, kazımayı, keski ile çıkarmayı deneyin. Yapıştırıcı aletlerinize zarar vermez.


 

Kullanabileceğim mengene yoksa?
Gorilla Glue kürlenirken genleşir. En iyi yapıştırmayı sağlamak için, mengene baskısı gereklidir. Mengene yapmak için bir çok yol varsa da baskı ne kadar fazla olursa o kadar iyi yapışma performansı elde eldeceğinizi unutmayın. Profesyonel mengeneler en ideali olsa da, eğer elinizde yoksa, ağır tuğlalar, kitaplar ya da bantlar bile hafif işler için kullanılabilir. Önemli olan, yapışma çizgisine eşit şekilde uygulanmış basınçtır.

 

Gereken mengene süresi nedir? 
Gorilla Glue kullanırken cisimleri 1-2 saat mengene de tutun. Gorilla Glue hızlı kürlenen formülü kullanırken, 30-60 dakika mengene gerekir. En iyi sonuç almak için, bir gece mengene de bırakın.

 

Nasıl temizleyebilirim? 

Tiner ya da kuru bezle fazla yapıştırıcıyı silin. Materyalin üstünde yapıştırıcıyı yaymayın, onun yerine hafif geçişler yaparak sıvı yapıştırıcıyı silin. Cildinize yapıştırıcı bulaşmamasına dikkat edin. Kürlenmiş yapıştırıcı zımpara, kazıma aleti yada keski ile temizlenebilir.


Gorilla Glue gerçekten dünyanın en zor işleri için mi?

Gorilla Glue çok amaçlı bir yapıştırıcıdır. Doğru kullanıldığı taktirde, herşeyi yapıştırır ve neredeyse sonsuza kadar yapışık kalırlar. Solvent ve doldurucu içermediği için çok güçlü ve kullanışlıdır. Yapıştırması plastik gibi zor bazı malzemeler vardır, ancak biz Gorilla Glue'yu denediğiniz zaman sonuçlarından beklediğinizden daha fazla tatmin olacağınıza güveniyoruz.


Ambalajımın üst kesiminde kurumuş bir tabaka oluştu, hala kullanabilir miyim?

Sıvı kıvamında olan tüm yapıştırıcılar kullanılabilir. Eğer kurumuş yapıştırıcı tabakası ince ise, sivri uçlu bir aletle tabakayı delin ve dikkatlice kurumuş tabakayı ambalajın kapağından dışarı çıkarın. İşiniz bittiğinde, ambalajda bulunan fazla havayı dışarı sıkın, serin ve kuru bir ortamda saklayın.


Raf ömrünü nasıl uzatabilirim?

Her zaman fazla havayı ambalajı sıkarak dışarı çıkarın ve kapağı sıkıca yerine takın. Bazı kullanıcılar ambalajı baş aşağı tutarak sıvı yapıştırıcıyı kapağa yakın tutarlar. Yapıştıcıyı serin, kuru ve direk güneş görmeyeceği ortamlarda muhafaza ediniz. 


Gorilla Glue %100 Su geçirmez mi?

 Evet. Gorilla Glue %100 su geçirmez. ANSI/HPVA HP-1-2000 Tip 1 ve 2 testlerini kolaylıkla geçmiştir. 


Kürlenme işlemini hızlandırabilir misiniz?

 Hayır. Gorilla Glue 1-2 saatte kürlenir. Gorilla Glue hızlı kürlenen formülü ise 30-60 dakikada kürlenir. En iyi sonuçlar için, bir akşam geçene kadar beklenmelidir. 


Sıvı yapıştırıcının kullanılabileceği sıcaklık aralığı nedir?

4 °C ile 54 °C arasında. En iyi sonuçlar için oda sıcaklığında uygulayın.


Cildime Gorilla Glue bulaşırsa ne yapmalıyım?

Gorilla Glue geçici olarak cildi lekeleyebilir. Cildinize yapıştırıcı bulaşırsa, önce kuru bir bez veya kağıtla silin (özellikle eğer yapıştırıcı hala sıvı durumundaysa). Eğer işe yaramazsa, sabunlu soğuk su ile yıkamayı deneyin, ya da pürüzlü yüzeyli bir nesneyle sürtün (ovalayın) ve pullaştırın. Alkol ya da aseton kullanımını tavsiye etmiyoruz. Bu cildin doğal yağlarını kaybetmesine neden olduğu için, yapışkanın daha fazla tutunmasına neden olur.


Kıyafetlerime Gorilla Glue bulaşırsa ne yapmalıyım?

Gorilla Glue kıyafetlerden kolayca çıkmaz, bu yüzden eski ya da koruyucu kıyafetlerinizi giymenizi tavsiye ederiz.


Yapıştırıcıyı ısıtabilir miyim?

Gorilla Glue'yu ısıtmayın, mikrodalgada kullanmayın.


Cilt ya da göz bulaşmalarındaki İlk Yardım nasıl yapılır?

Göze bulaşması durumunda, 15 dakika suyla yüzünüzü çırparak iyice yıkayın ve doktorunuza başvurun. Cilt ile teması halinde, bulaşan alanı sabun ve su ile yıkayın.


Solunum halinde ilk yardım nasıl yapılır?

Eğer ürünü solumak rahatsızlık verirse, açık havaya çıkın. Eğer nefes almakta zorlanırsanız ya da ürünü yutarsanız, hemen doktora başvurun. Kroni,k astım hastaları ürünü kullanmadan doktorlarına danışmalıdırlar.


 


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
e-hırdavatçılar
Ürünüm sipariş verdiğim gün yola çıktı, iki gün sonra elime ulaştı. Ayrıca paketleme de çok güzeldi. Bu siteden ilk alışverişimdi çok memnun kaldım. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Kemal Ö.
Hem ürünler harika, hem de e-hırdavat hizmet yönünden çok iyi. Hızlı ve ilgililer. Bize bu ürünleri dostane bir hizmetle sundukları için teşekkürler.
Yasin P.
This is the perfect store! I would recomment this store to everyone! Special thanks to Emrah for help with sending in Kazakhstan. 5 Stars!
Sergey L.
Ürününün arkasında olan olumlu bir site. Aynı gün ürün kargolama ve satış sonrasında da her türlü konuda ellerinden geleni fazlasıyla yapan mükemmel bir ekip. Teşekkür ediyor, herkese öneriyorum.
Sercan A.
Ürünümü aynı gün teslim aldım. e-hırdavat çalışanlarına çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.
Şahin Y.
Alışveriş yapmadan önce bir kaç kez görüştüm. Oldukça nazikler. Satıştan sonra da ürün kullanımı ile ilgili karşılıksız yardımlarını esirgemiyorlar.
Mustafa K.
Müşteri memnuniyeti için ilginize teşekkürlerimi sunarım.
Osman A.
9 parça siparişim çok kısa bir sürede elime ulaştı. Tüm ürünler orijinal kutularında ve faturalı teslim edildi. e-hırdavat'a bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi bildiririm.
Mustafa Z.
Ankara'dan sipariş verdim, 16 saat sonra elime geçti. Teşekkür ederim.
Hasan A.
Çok şaşırtıcı! Ürünü dün 15:00 gibi satın almama karşın, bugün 10:30'da elime geçti. Profesyonelce çalıştığınız için teşekkür ederim.
Fikret Emre G.

Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

95,86 TL
106,51 TL
%10
15,98 TL den başlayan taksitlerle!!
Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün En uygun fiyata üstelik kapıda ödeme imkanı ile sahip olmak istermisiniz ? Tüm Poliüretan Yapıştırıcılar E-hirdavat.com'da sizi bekliyor. Gorilla-5000806**
Gorilla Poliüretan Yapıştırıcı 236ml / Yeni Tarihli Ürün

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.