Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA

Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA

Marka
Stok Kodu
F0132000JA
Garanti Süresi
24 Ay
 
 6 farklı uygulama için tek bir alet: lehimleme, eritme, sıcak kesim, kaynak, büzme ve yakma resim (pirogravür). Her an kullanıma hazır. Her an her yerde kullanın. Ayrıntılı ve karışık işlerin yapılmasını sağlar. Uzun ömürlü.
 

PAKETLEME İÇİNDEKİLER

  • Dremel VersaTip
  • Lehimleme ucu
  • Kesme bıçağı
  • Sıcak testere
  • Yassı, geniş ısıtma kafası
  • Reflektör
  • Sıcak hava üfleme kafası
  • Mavi kapaklı lehimleme ucu
  • Lehimleme süngeri+ sünger kutusu
  • Kullanım kılavuzu
  • Sac saklama çantası
 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ağırlık
0,135 kg
Uzunluk
21 cm
Ateşleme
Piezo
Yanma zamanı
90 dakika
Depo kapasitesi
17ml / 9g
Sıcaklık
1200C (açık hava) 680C (sıcak hava) 550C (uçlar)
 
Sipariş Numarası
F0132000JA
EAN-Kodu
8710364037582
 
 
 
muhteşem
ben öncelikle siteye teşekkür ederim, ürün aynı gün kargolandı ve kargo şirketide kaliteli. ürünü bilgisayar anakartındaki kondansatörleri sökmek için yani sıcak hava üflemeli başlıkla kullandım ve sonuç muhteşem. anlayabilmeniz için ürünü kendiniz test etmeniz gerekir, anında ısınması ise çok iyi, tavsiye ederim.
fahri fındıkoğlu | 29/02/2016
Muhteşem kolaylık
Lehim yapma anlamında kablolardan kurtulmanın en iyi ve en kaliteli yolu kesinlikle tavsiye ederim, ehırdavatada teşekkürler.
koray şıracı | 06/06/2015
kullanımı çok rahat
ahşap yakmada özellikle doldurulacak yerleri çok kısa sürede tamamlıyor ve size vakit kazandırıyor tavsiye ederim
ERDEM ŞAHİN | 08/02/2015
Çok iyi
Alternatiflerinide kullanmış biri olarak söylüyorum. en iyisi dremel.
Almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz.
Musa Hayta | 10/11/2014
Dremel versaip yakma aleti parçaları
Sizlerden almış olduğum ürün içinde bulunan yakma parçalarda ürün yanıtımınızda gösterilen iki parça bizde yok. Nedeni bilgisi verilmesi ve ayrıca sizin tanıtımınızı inceleyip o şekilde sipariş vermiş oldum. Sizleri seviyor ve sevmeye devam ediyor, saygılarımı sunarım. Halim YORULMAZ
Halim Yorulmaz | 28/08/2013
yeni aldım
Ürünü alalı 1 hafta oldu geldiğinde ilk yaptığım sıcaklığı test etmek oldu. ilk önce cam bir şişenin ufak bir parçasını ısıttım, camın uç kısmı iyice kızdığın da tornavidayla hafif bir şekilde bastırdım ve camın içeri doğru göçtüğünü gördüm, denemelerime devam edeceğim
Ali Şamil ŞİMŞEK | 31/07/2012
Dremel Versatip
hakikaten bu kadar hızlı gönderecekleriniz tahmin etmemiştim.ürün orijinal sitede ne gösterilmiş ise o gönderildi,aldatmaca yok,ayrıca fiyat çok iyi.nTeşekkürler
HASAN AKSIN | 22/06/2012
Sıcak Hava
Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak sıcak hava üflemesi nasıl yeterli mi? sıcak hava istasyonlarına göre kıyaslama yaparsanız sevinirim
YUSUF GÜRBÜZ | 22/01/2012
Favorim oldu
Bildiğiniz çakmak gazıyla doluyor, lehim yapıyor, sıcak kesim yapıyor isterseniz yakma aleti olarak kullanıyorsunuz., çok çabuk kullanıma hazır hale geliyor. Aldığımdan beri elektrikli havyamı bir kenara kaldırdım, kablo derdi olmadan lehim yapmak çok daha kolay.
Doğan Kırcalı | 26/05/2011
Gazlı Havya
Harika bir alet lehim,kaynak yapımıda ve ayrıca yakma aleti gibi kullanılması büyük kolaylık
Hamit Şevket ALIŞ | 31/03/2010
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
e-hırdavatçılar
Ürünüm sipariş verdiğim gün yola çıktı, iki gün sonra elime ulaştı. Ayrıca paketleme de çok güzeldi. Bu siteden ilk alışverişimdi çok memnun kaldım. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Kemal Ö.
Hem ürünler harika, hem de e-hırdavat hizmet yönünden çok iyi. Hızlı ve ilgililer. Bize bu ürünleri dostane bir hizmetle sundukları için teşekkürler.
Yasin P.
This is the perfect store! I would recomment this store to everyone! Special thanks to Emrah for help with sending in Kazakhstan. 5 Stars!
Sergey L.
Ürününün arkasında olan olumlu bir site. Aynı gün ürün kargolama ve satış sonrasında da her türlü konuda ellerinden geleni fazlasıyla yapan mükemmel bir ekip. Teşekkür ediyor, herkese öneriyorum.
Sercan A.
Ürünümü aynı gün teslim aldım. e-hırdavat çalışanlarına çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.
Şahin Y.
Alışveriş yapmadan önce bir kaç kez görüştüm. Oldukça nazikler. Satıştan sonra da ürün kullanımı ile ilgili karşılıksız yardımlarını esirgemiyorlar.
Mustafa K.
Müşteri memnuniyeti için ilginize teşekkürlerimi sunarım.
Osman A.
9 parça siparişim çok kısa bir sürede elime ulaştı. Tüm ürünler orijinal kutularında ve faturalı teslim edildi. e-hırdavat'a bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi bildiririm.
Mustafa Z.
Ankara'dan sipariş verdim, 16 saat sonra elime geçti. Teşekkür ederim.
Hasan A.
Çok şaşırtıcı! Ürünü dün 15:00 gibi satın almama karşın, bugün 10:30'da elime geçti. Profesyonelce çalıştığınız için teşekkür ederim.
Fikret Emre G.

Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA

1.709,97 TL
2.164,52 TL
%21
171,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA En uygun fiyata üstelik kapıda ödeme imkanı ile sahip olmak istermisiniz ? Tüm Dremel El Aletleri E-hirdavat.com'da sizi bekliyor. F0132000JA
Dremel Versatip Multitip Fonksiyonel Gazlı Havya / F0132000JA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.